torstai 24. huhtikuuta 2008

Aloittelevan pelimiehen ansa

Kun pelimieshuuman valtaan joutunut rAFC aloittaa uransa viettelyn upean taidon saavuttamiseksi, hänellä on iso riski ylikuormittaa itsensä henkisesti ja aiheuttaa itselleen suoranaista vahinkoa.

Liika, eri kulttuureista tulevan pirstaleisen tiedon imeminen sekä yöunista tinkiminen kentällä olemisen vuoksi, voivat lopulta uuvuttaa sinut.

Näin oli käydä juuri minulle.

Löysin Fast seduction 101:n City-lehden jutun perusteella 2,5 vuotta sitten. Aluksi suhtautuminen sivuston materiaaliin oli todella innostunutta mutta myös hiukan ylimielistä.

Lukiessani Player Quidea läpi hymyilin itsekseni että jotenkin olen aina arvellut (ja toivonut) asioiden olevan juuri näin. Player Quide sopi ajatuksiini täydellisesti, eikä minulla ollut mitään moraalista tai muuta estettä materiaalin välittömälle soveltamiselle käytäntöön.

Se, missä astuin pahasti miinaan, oli oman pääni sisällä laatima aikataulu tulosten saamiseksi.

Olin aiemmin ollut liian ylpeä lukemaan tai ottamaan vastaan minkäänlaista neuvoa naisten iskemisen saralla. Tämä varmasti johtui osaltaan siitä että minulla oli elämässäni raju bailausvaihe, jolloin sain naisia melko helposti. Kadotin kuitenkin tämän taidon kun aloin ”kunnolliseksi” vakinaisesti seurustelevaksi nössönaluksi.

Ajattelin aluksi uhrata tähän kuukauden (! hah haa) aktiivista työtä, jona aikana uskoin oppivani riittävästi saadakseni tyydyttävän sukupuolielämän ilman vakinaista seurustelusuhdetta. Ajattelin lähinnä paria, määräajoin vaihtuvaa fuck buddya ja one night standeja tasaisin välein.

Ihme kyllä muutos parempaan tapahtui välittömästi. Jo ensimmäisenä Player Quide:n lukemispäivänä omaksuin ensimmäiset alpha-malen piirteet. En ole koskaan ollut mikään naisten takapuolten nuolija, joten itseni nostaminen hiukan naisten yläpuolelle ei ollut mikään ongelma.

Heti ensimmäisenä viikonloppuna sain itseäni tyydyttäviä tuloksia. Tämä tuki epärealistista aikatauluani.

Kuukausi kului ja tulokset eivät tietenkään parantuneet toivomallani nopeudella.

Annoin itselleni lisäaikaa ja hankin paljon lisää materiaalia. Käytin työaikaa lukemiseen ja kaikki vapaa-ajat harjoittelemiseen.

On selvää että tämä alkoi näkyä työssäni. Työasiat olivat toisella sijalla ja minusta tuli jossain määrin alisuorittaja. Usein lisäksi järjestin puolitarpeettomia työmatkoja eri kaupunkeihin päästäkseni harjoittelemaan. En pitänyt ollenkaan itsestäni työmoraalini romahdettua.

Jossain vaiheessa luin jonkun jenkkigurun materiaaleista: ”You need two year become a good and four year become a master”. Ajattelin että jessus, kaksi vuotta tätä… Varma burn out. Sitten korjasin jälleen asiaa pääni sisällä ja ajattelin että opin vuodessa koska panostan täysillä.

Lisäsin vauhtia; lisää lukemista, lisää harjoittelua. Vuorokaudessa on vain 24 tuntia, joten tämä tarkoitti vähemmän työtä ja vähemmän unta.

Pyhitin kaikki lomani pelkkään sargauskäyttöön. Lomamatkat ulkomaille olivat aiemmin olleet minulle henkireikä, joista olin todella nauttinut. Yleensä minulla oli myös naisseikkailuja ulkomailla. Etenkin eksoottisissa maissa

Nyt lomamatkoihin tuli outo ilmiö. Käytin päivät päiväpelin harjoitteluun ja yöt vietin klubeilla aamuun asti. Väliin jäi tietysti nukkuminen. Silti mikäli tuloksia tuli, en arvostanut niitä miksikään, koska nyt tiesin että geenieron ollessa suuri pokaaminen onnistuu AFC:ltakin. Sitä paitsi Suomalaiset naiset olivat olleet minulle haaste, eivät ulkomaiset. Olin saanut eksoottisia naisia AFC:näkin.

Vähin erin alkoi kuitenkin pieni järjen valo syttyä. Aloin tajuta etten kykene hirveästi nopeuttamaan omaa kehityskäyrääni lisäämällä lukemista ja harjoittelua muun elämän kustannuksella.

Aloin pikkuhiljaa opetella uudelleen nauttimaan elämän muistakin hienoista asioista.

Olin jättänyt suunnilleen kaikki kaverisuhteet retuperälle, ainakin kaikki sellaiset jotka eivät auttaneet minun peliäni. Miespuolisista halusin olla tekemisissä oikeastaan vain ”naturalien” kanssa. Ja heidänkin kanssaan ystävyys oli lähinnä sitä että yritin imeä heistä kaikki ne ominaisuudet, joilla he kykenevät aiheuttamaan naisessa attractionin. Joskus taisin jopa ajatella: ”Jonain päivänä olen 10 kertaa parempi kuin sinä” Epätervettä…

Mikäli olet lukenut Stylen (Neil Strauss) postauksen ”Social robots”, voin kertoa toimineeni juuri niin. Tuskin tein mitään ajattelematta että miten tämä voisi hyödyttää minun peliäni.

Mutta valoa alkoi näkyä tunnelin päässä. Aloin huomata että ollessani onnellinen ja vaikka pitäessäni hauskaa kavereideni kanssa, aiheutan luonnollisella tavalla attractionia naisissa.

Tällä hetkellä pelin kehittäminen on itse asiassa tapa rentoutua. Niin sen tulee ollakin. Kuten eräs arvostettu pelimies on todennut: ”Anna pelin rikastuttaa elämääsi, älä määrittää sitä”.

Neuvona aloittelevalle pelimiehelle: Ole realisti. Älä yritä omaksua kerralla kaikkea tietoa. Pilko ongelmat, löydä kehitettävät kohdat ja harjoittele niitä.

Ymmärrä että kaikki kaupan oleva seduction-materiaali ei toimi sellaisenaan Suomalaisessa kulttuurissa. Eräs oleellinen ero esim. jenkkikulttuurin kanssa on small-talkin puuttuminen Suomesta.

Oheinen e-kirja: ”Manual of Seduction” on kirjoitettu ottaen huomioon myös Suomalaisen kulttuurin erikoispiirteet.

Lisäksi Franco-seductionista saat puhelinkonsultointia ja koulutusta in field Suomeksi.

Lopuksi on pakko todeta että asioissa on aina kaksi puolta. Vaikka peli veti minut hetkellisesti syvälle, se myös opetti paljon ja muutti monia ominaisuuksiani paremmiksi.

Olen aina ollut intohimoinen tieteenharrastaja, joten kahlasin läpi ison määrän PUA:lle suositelluista kirjoista. Tämä muutti ajatteluani paljon parempaan suuntaan. Väitän että kykenen nykyään suhtautumaan kaikkiin ihmisiin paljon asiallisemmin kun ymmärrän käytöksen evolutiivisen taustan sekä lauman johtaja-seuraaja roolit.

Lisäksi loputkin uskonnollisen kasvuympäristön tuomat ahdistavat rajoitteet ovat häipyneet. Tähän pidän parhaana vaikuttavana teoksena Richard Dawkinsin The Selfish Gene:ä


Finnish Playboy

Ei kommentteja: